Stravovací úsek poskytuje své služby v několika provozovnách

Jídelna a kiosek DM, ul.5.května 1870, Kladno

Pro zobrazení celé mapy klikněte

Jídelna a kiosek DM, K Nemocnici 2007, Kladno

Pro zobrazení celé mapy klikněte

Jídelna a kiosek Dílny Dubská 967, Kladno

Pro zobrazení celé mapy klikněte

V těchto provozovnách probíhá stravování žáků a zaměstnanců školských zařízení a stravování veřejnosti, v jídelně Dubská probíhá pouze stravování žáků a vlastních zaměstnanců. V jídelně K Nemocnici je navíc poskytováno celodenní stravování pro ubytované. Žáci, kteří mají zájem o stravování, jsou povinni vyplnit Přihlášku ke stravování, která je stejná pro vlastní i cizí studenty.

Stravenky jsou prodávány na jednotlivých provozovnách. Ceník stravy je uveden na těchto stránkách. Denně jsou připravovány 3 druhy jídel na objednávky a cca 5 druhů jídel na výdej bez objednání. Součástí oběda je polévka a nápoj. K jídlům jsou podávány saláty, kompoty, ovoce, jogurty – to vše v rámci dodržování zásad správné výživy a plnění tzv. Spotřebního koše.

Součástí provozu stravování jsou kiosky, které nabízejí své služby v jednotlivých jídelnách. V jejich sortimentu je vlastní výroba, která je denně připravována v naší kuchyni (řízky, sekaná, karbanátky, koláče, palačinky, řezy,masové rolády, placky, linecké pečivo apod.), dále pak sortiment studené kuchyně, pekařské a uzenářské výrobky, teplé a studené nápoje, mražené zboží apod.

Kiosky slouží žákům, zaměstnancům i veřejnosti.

Cílem činnosti celého provozu je poskytování služeb ve stále vyšší kvalitě a sortimentu.